Mannenontbijt

Het mannenontbijt is een initiatief om rondom een heerlijk ontbijt in gesprek te komen met mannen over onderwerpen die ons als man aangaan. Het is de bedoeling deze maaltijden iedere twee maanden te organiseren in het buurthuis ‘Espelervaart’ aan de Atlantischestraat 18.

De data tot de zomer zijn zaterdag 7 januari, 25 maart en 30 mei. Iedere bijeenkomst begint om 9 uur. Tot nu toe waren we wat ruimte betreft altijd beperkt omdat we dit deden bij iemand thuis. Ditmaal willen wij het weer organiseren in buurthuis Espelervaart Atlantischestraat 18. Daar hebben we genoeg plek.

Naast het feit dat we veel aandacht zullen besteden aan een heerlijk ontbijt willen ook met elkaar stil staan rondom Gods Woord. We verwachten dat deze ochtend rond 11 uur is afgerond. Daar we meer dan genoeg plek hebben om gasten te ontvangen worden jullie van harte uitgenodigd om nog meer mannen speciaal uit te nodigen om mee te doen.

Om de kosten te dekken vragen we van iedereen om indien mogelijk € 3,= bij te dragen. Om te weten op hoeveel mensen we mogen rekenen vragen we jullie per ommegaande via ppp.emmeloord@gmail.com op te geven. Doe dit z.s.m.

Mocht je vragen hebben dan kun je me dit per mail vragen of telefonisch contact opnemen via 06-82229015. Mocht je nu niet kunnen maar zou je volgende keer wel willen aanschuiven laat ons dat even weten.